Monday, 18 July 2011

8 cara hilangkan sengugut


Faktor yang menyebabkan sakitnya sengugut ?  Entri ni khasnya untuk wanita lah
selain wanita nak baca pon boleh , okay jew tade masalah heh he

sengugut ni datangnya daripada perut dan ia menghasilkan kesakitan yang 
sangat luar biasa , kebiasaannya wanita lah yang sering menjadi
mangsa, punca kesakitan ini berlaku akibat kedatangan
bulan mengambang pada watu malam . 

jadi adik adik janganlah main dekat luar bila bulan mengambang
bahaya nanti sengugut datang mencari mangsa hek3

hang percaya hang bodoh 


  1. Minum air suam selalu , jangan asyik air coke aje 
  2. Sering membuat senaman , ni dok asyik asyik blogwalking 
  3. Makan ma'ajun salasa , alah jamu la
  4. Minum air halia / kunyit 
  5. Panaskan perut dengan batu , seterika pon boleh 
  6. Urut perut dengan kasih sayang , perlahan lahan la
  7. Tumbok dinding sampai merah
  8. Buat seat up banyak banyak kali

Kalau sakit jugak tak tahu lah an, tapi kalau buat tips yang aku bagi 
ni insyaAllah takde lah meraung guling guling sakitnya hehe

No comments:

Post a Comment