Saturday, 13 August 2011

babai lah untuk selamanya


untuk pengetahuan semua hmph..
aku sebenarnya benci nak taip cerita ni
tapi aku geram sangat sangat ni

blog ini akan ku kuburkan/biarkan ianya lapuk cemni aja
jangan tanya lah kenapa. kau sendiri tengok pun dah tahu bukan?
blog aku langsung tak ada function.

pe jadah aku update entri banyak banyak lepas tu tak boleh
nak tengok? lagikan nak baca? sudah la aku malas nak
fikir macam mana nak repair balik yang dah rosak rosak tu
jahanam betul

Thursday, 4 August 2011

fuhhh


Cuaca kat Bp ni mendung mendung sejuk je sekarang ni
tu yang sedap je tido, tengok housemate aku ni tido je dari tadi
aku pergi kelas sampai aku balik kelas kat situ je mereka haish
haa cakap pasal balik kelas ni...

pehh ah memang dugaan bulan puasa betul
habis kelas tadi aku ikut jalan lain sebab aku berjalan dengan member
and then tiba di sebuah rumah besar tepi jalan ni...

kawan 1 : weh ko tahu rumah ni ada anjing hitam dua ekor besar cenggini
aku : eh yeke wei ? nak tengok nak tengok, aku tak pernah nampak anjing besar cemtu
kawan 2 : gila ko besar siot tinggi ni..
aku : ee nak tengok nak tengok...

langkah dua tiga tapak...

aku : eh aku dah nampak daa.. (terdiam)
kawan 1 : ha ko diam ko diam..



sekali... hah ambik ko
huh hah huh hah huh hah dua ekor anjing tu
tak dapat nak melintas patah balik ikut jalan lain, jalan mati pulak
patah balik ikut jalan lain balik, OMK best betul tragedi cemni lah hah ha

kawan 1 : hah tu la ko nak sangat kan tadi
aku : lah mana la aku tahu aku ingat dia dalam rumah ke

boleh dekat luar an anjing anjing tuh. gila ah kalau tak mengacau takpe
ni orang nak lalu pun sakit jantung wei.

lepas tu baca baca lah sikit doa supaya anjing tu tak nampak aku
then ada lori lalu so aku dan kawan2 berjalan iringi lori tersebut
fuhh selamat lah aku dari rumah besar tuh

masing masing muka pucat lesi, dedo dedo dedo je
sampai nak dekat rumah pun
haha seronok betul anjing tu main main kat luar